Aboneaza-te la newsletter si primesti un voucher de 50 de lei in semn de prietenie
distinctive.ro

 • distinctive.ro
  Informatii retur

  1. Clientul – consumator, asa cum este definit conform normelor in vigoare, are dreptul de a se retrage din contractul de vanzare fara a indica motivul, pe baza dispozitiilor legale si a principiilor de mai jos.

  2. Termenul de retragere din contractul de vanzare a Marfurilor expira dupa implinirea a 30 zile de la data cand Clientul a intrat in posesia marfurilor sau cand o a treia persoana, alta decat transportatorul, indicata de catre Client, a intrat in posesia Marfurilor.

  3. Pentru a-si exercita dreptul de retragere din contract Clientul trebuie sa aduca la cunostinta Magazinului decizia sa de renuntare, printr-o declaratie clara (de ex. O scrisoare expediata prin posta, fax sau e-mail) transmisa pe adresa: Bucuresti, Bulevardul General Vasile Milea nr 4, Afi Cotroceni, in incinta magazinului Skechers (parter), cu mentiunea "distinctive.ro - RETUR".

  4. Clientii pot folosi modelul de formular de retragere din contract care vi se pune la dispozitie prin e-mail imediat dupa confirmarea comenzii si care exista si pe website, dar acest lucru nu este obligatoriu. Clientii pot, de asemenea, sa completeze si sa trimita scanat formularul sau orice alte pretentii prin e-mail, la adresa: crm@DISTINCTIVE.ro. Daca un Client foloseste aceasta modalitate, Magazinul ii va trimite de urgenta confirmarea primirii informatiei despre retragerea din contract pe un suport de informatii durabil (de ex. prin posta electronica).

  5. Pentru a respecta termenul de retragere din contract este suficient ca Clientul sa trimita informatiile referitoare la exercitarea dreptului de retragere inainte de implinirea termenului de renuntare.

  6. Clientul trimite marfurile care fac obiectul retragerii din contract la urmatoarea adresa postala: Bucuresti, Bulevardul General Vasile Milea nr 4, Afi Cotroceni, in incinta magazinului Skechers (parter), cu mentiunea "DISTINCTIVE.RO - Retur" de indata, sau, in orice caz, nu mai tarziu de 30 zile de la data cand a informat Magazinul despre retragerea din prezentul contract. Termenul se considera a fi respectat daca Clientul returneaza obiectul inainte de implinirea termenului de 30 zile.

  7. Magazinul suporta costurile directe de returnare a marfurilor.

  8. In cazul retragerii din contract Magazinul va returna Clientilor sumele incasate, de indata, sau nu mai tarziu de 14 zile de la data cand Magazinul a fost informat despre decizia Clientului de a-si exercita dreptul de renuntare la contract.

  9. Returnarea sumelor achitate de Client se face in acelasi mod cu cel ales de Client la tranzactia initiala, daca Clientul nu si-a exprimat acordul pentru alte solutii; in niciun caz, Clientul nu suporta taxele legate de acest retur. Magazinul poate amana returnarea platii pana la momentul primirii produsului sau pana la momentul livrarii la Magazin a dovezii ca acesta a fost expediat inapoi, in functie de care din cele 2 fapte se petrece primul.

  10. Clientii raspund doar pentru reducerea valorii Marfurilor returnate, rezultate din utilizarea acestora in alt mod decat cel necesar pentru a constata caracterul, trasaturile si functionarea produsului.

  11. Clientii care detin cont in Magazin (au fost inregistrati), pot beneficia de returnarea pe baza urmatoarelor principii:

  a) pentru a beneficia de optiunea Returnarii este necesar sa se logheze la contul din Magazin, sa intre in rubrica „………..” si sa procedeze conform celor indicate acolo.

  b) Retururile pot avea loc in termen de 30 zile de la expedierea Marfurilor la Client.
  Mesaje  Pentru a vedea mesajele trebuie sa va
  Autentificati
  (0771) 300 469 disponibil in zilele lucratoare intre orele 09:00 - 17:00

  E-mail crm@distinctive.ro
  Livrare gratuita la comenzi peste 199 lei