distinctive.ro

 • distinctive.ro
  Metode de livrare

  1. Marfurile sunt livrate la adresa indicata de catre Client in comanda. Termenul estimativ pentru livrarea Marfurilor este stabilit in rezumatul comenzii, inainte de confirmarea de catre Client a plasarii comenzii prin tasta "Trimite comanda”.

  2. Timpul prevazut pentru livrarea la Client, la livrarea prin curier, este de 5 zile lucratoare din ziua urmatoare trimiterii coletului. Termenul integral, maxim, de realizare a comenzii nu ar trebui sa depaseasca 7 zile lucratoare si in niciun caz nu va depasi 20 zile de la data incheierii contractului de vanzare. Inceperea realizarii comenzii poate fi intarziata pana la momentul inregistrarii in contul bancar al Magazinului al pretului vanzarii (si eventualelor costuri cu livrarea), in cazul alegerii de catre Client a formei de plata in avans prin internet (adica prin serviciul de plata online sau printr-un transfer on-line obisnuit).

  3. Marfurile sunt livrate la adresa indicata de pe teritoriul Romaniei de catre firma de expeditie Fan Courier. Taxele pentru livrarea produselor se indica in procesul de plasare a comenzii.

  4. Toate trimiterile sunt asigurate de firma de curierat Fan Courier.

  5. Toate comenzile mai mari de 199 lei vor fi expediate pe cheltuiala Magazinului, returul va fi suportat pe cheltuiala Magazinului. La fiecare produs expediat se ataseaza dovada achizitionarii (bon fiscal sau factura fiscala), precum si un formular de inlocuire/returnare a marfii.
  Mesaje  Pentru a vedea mesajele trebuie sa va
  Autentificati
  (0771) 300 469 disponibil in zilele lucratoare intre orele 09:00 - 17:30

  E-mail crm@distinctive.ro
  Livrare gratuita la comenzi peste 199 lei