distinctive.ro

 • distinctive.ro
  Modalitati de plata

  1. Informatia despre pretul de achizitie al marfii de pe pagina de web a magazinului este obligatorie din momentul primirii de catre Client a unui e-mail de confirmare a acceptarii comenzii plasate de acesta, pentru achizitia Marfurilor selectate. Respectivul pret nu mai sufera modificari, indiferent de modificarile de pret din Magazin care mai pot avea loc dupa confirmarea comenzii prin mail.

  2. Preturile produselor din magazine sunt date in lei si contin toate componentele pretului, inclusiv TVA, taxe vamale si impozite.

  3. Clientul va achita pretul Produselor comandate, dupa cum doreste: a) “prin ramburs”, achitand firmei de curierat la livrare b) plata prin card prin intermediul serviciului autorizat iPay de la BT, inainte de livrare. In cazul in care Clientul alege plata in avans ca metoda de plata, lipsa platii pentru contul Peeraj Brands International SRL. sau procesatorului de tranzactii (serviciul iPay), in termen de 2 zile de la plasarea comenzii, va duce la anularea comenzii. In acest caz, puteti plasa din nou o comanda si puteti alege o alta metoda de plata. Procesarea comenzii platite prin plata electronica incepe dupa primirea platii pentru bunuri.

  4. Peeraj Brands International SRL. isi rezerva dreptul de a modifica pretul marfurilor aflate in Magazin, de a introduce in vanzare marfuri noi, de a desfasura sau de a revoca actiuni de promovare pe pagina de web a Magazinului, de a introduce pe aceasta modificari conforme cu prevederile legislatiei in vigoare, cu conditia ca aceste modificari sa nu incalce drepturile persoanelor care au inncheiat contracte de vanzare a Marfurilor oferite de Magazin inainte de efectuarea respectivelor modificari, sau a drepturilor persoanelor autorizate sa utilizeze a anume promotie, conform principiilor acesteia, pe perioada desfasurarii sale.
  Mesaje  Pentru a vedea mesajele trebuie sa va
  Autentificati
  (0771) 300 469 disponibil in zilele lucratoare intre orele 09:00 - 17:30

  E-mail crm@distinctive.ro
  Livrare gratuita la comenzi peste 199 lei